De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Wd 40 specialist smeerspray met ptfe 250 ml  internet-bikes

Wd 40 specialist smeerspray met ptfe 250 ml

WD-40 Specialist Smeerspray met PTFE 250 ml Inhoud: 250 ml Probleemloos werkende gereedschappen en apparaten zijn essentieel bij elk werk. Voor een betere verzorging is er nu de Hoogwaardige Smeerspray met het wrijvingsverminderende vaste smeermiddel PTFE. Door een fijne, olieachtige smeerfilm neemt de slijtage af en de levensduur toe. Uw voordelen: Smeert en beschermt Verlengt de levensduur van gereedschappen en apparaten Voor metalen, glas, vinyl, kunststoffen en rubber Werkt tussen -20 °C en +100 °C Toepassingsgebieden o.a.: assen hydraulische systemen elektrische en handgereedschappen bussen krukken

Ean: 5032227317499

Sku: 31749

Kleur: Geel

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 7.99

Bekijken in de winkel »


Wd 40 specialist smeerspray met ptfe 250 ml koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.