De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Volare fat bike 20 inch 25 cm jongens 7v v brake rood  internet-bikes

Volare fat bike 20 inch 25 cm jongens 7v v brake rood

Volare Fat Bike 20 inch De Volare Fat Bike 20 inch met Shimano 7 versnellingen is een super mooie, stoere en moderne fiets met hele "coole" dikke banden! In de moderne kleur Neon Sand Finish Oranje. Elke jongen maakt met deze jongensfiets de Blitz. Algemeen: - Kleur: rood - Met aluminium v-brake, voor en achter - Met een open ketting - Beschikt over extra brede luchtbanden - Met Shimano 6 Speed Algemeen: - De stuurhoogte is niet verstelbaar - Het zadel is verstelbaar in hoogte - Beschikt over een aluminium frame Afmetingen: - Leeftijd: 6-8 jaar - Framehoogte: 25,4 - 20 inch - Gewicht: ca. 12,5 kilo

Ean: 8715347620256

Sku: 62025

Kleur: Rood

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 179.00

Bekijken in de winkel »


Volare fat bike 20 inch 25 cm jongens 7v v brake rood koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.