De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ventura fietshelm met visier mat roze maat 58 62 cm  internet-bikes

Ventura fietshelm met visier mat roze maat 58 62 cm

Ventura fietshelm mat roze. - Met Microshell stelplaat - Beschikt over hoge bescherming door een speciaal stuk hard foam - 11 grote gaten voor een goede luchtcirculatie - Met een afneembaar vizier - De helm is met een universeel verstelbaar sluitingssysteem goed beveiligd - Speciaal ringsysteem voor het perfecte pasvorm Maat: 58-62 cm Kleur: roze Gewicht: 237-261 gram

Ean: 8718807550728

Sku: 733127

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 21.50

Bekijken in de winkel »


Ventura fietshelm met visier mat roze maat 58 62 cm koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.