De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ventura fietshandschoenen gel grijs zwart maat xl  internet-bikes

Ventura fietshandschoenen gel grijs zwart maat xl

Ventura Gel Fietshandschoenen. Met deze fietshandschoenen van Ventura hoef je je geen zorgen meer te maken om zere handen tijdens het fietsen. De antislip knopjes zorgen voor een goede grip. - Halve vinger handschoenen en antislip knopjes - met lusjes, zodat je ze gemakkelijk uit kan doen - Uitwasbaar - Geschikt voor versnellingsgrepen - Elastische polsband met klittenband Kleur: Grijs / Zwart Maat: XL Materiaal: Elastisch lycra en amara

Ean: 8718807151949

Sku: 719972-silver/black

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 3.50

Prijs 5.25

Bekijken in de winkel »


Ventura fietshandschoenen gel grijs zwart maat xl koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.