De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Velo handvat light schuim schroef 130 mm zwart per set  internet-bikes

Velo handvat light schuim schroef 130 mm zwart per set

Velo LIGHT schuim schroef handvatten. - Schuim schroef handvat - Hard mengsel aan de binnenkant voor een goede verbinding met het stuur en een super lichte zachte foam buitenkant mix voor comfort en schokabsorbering - Eenvoudige (de-)montage en perfecte grip op het stuur met de dubbele schroef bevestiging - Per set - 130 mm - inwendige diameter: 22,2 mm - Zwart

Ean: 4015493410324

Sku: 410351

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 9.95

Bekijken in de winkel »


Velo handvat light schuim schroef 130 mm zwart per set koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.