De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Tour de france handschoenen gel halve vingers maat xl  internet-bikes

Tour de france handschoenen gel halve vingers maat xl

Tour de France Gel Fietshandschoenen. Fiets handschoenen met halve vingers van de Tour de France. Bevat anti slip materiaal en gel kussentjes voor de beste prestaties. Met stofje op de duim wat dient als zweetband. Daarnaast zitten er bij de handpalm lucht gaatjes voor goed ademend vermogen. - Met lusjes, zodat je ze gemakkelijk uit kunt doen - Buitenkant is gedeeltelijk van elastisch polyester - Geschikt voor versnellingsgrepen - Elastische polsband met klittenband Maat: XL Materiaal: polyester, nylon, gel

Ean: 6982384092168

Sku: 719889

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 3.50

Prijs 7.85

Bekijken in de winkel »


Tour de france handschoenen gel halve vingers maat xl koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.