De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Tour de france apollon 3.2 slim fietslamp voor  internet-bikes

Tour de france apollon 3.2 slim fietslamp voor

Fietslamp voor LED. Apollon 3.2 Slim. - 3 witte super heldere LEDs, ook zichtbaar vanaf de zijkanten - 2 functies - Gerichte verlichting door optische lenzen - Met QR CLIP-ON beugel, te bevestigen zonder gereedschap, geschikt voor 22,2 - 31,8 mm doorsnede - Ook te gebruiken als mini zaklamp - Tour de France editie

Ean: 6982384048226

Sku: 220954

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 9.65

Bekijken in de winkel »


Tour de france apollon 3.2 slim fietslamp voor koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.