De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Starry kracht kettingslot met nylon hoes 1200 x 10 mm zwart  internet-bikes

Starry kracht kettingslot met nylon hoes 1200 x 10 mm zwart

Starry Kracht kettingslot Zorg ervoor dat jouw fiets, scooter of brommer nooit meer gestolen wordt met dit kettingslot van Starry. Bevestig het slot om jouw fiets en draai hem op slot met de bijgeleverde sleutels. De binnenkant bestaat uit staaldraad. Daaromheen zit een nylon laag om beschadiging aan de fiets te voorkomen. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal ketting: staal Materiaal hoes: nylon Lengte ketting: 120 cm Diameter ketting: 10 mm Gewicht: 2250 gram Inhoud: 1 Kettingslot 2 Sleutels

Ean: 8718807069800

Sku: 410331

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 19.45

Bekijken in de winkel »


Starry kracht kettingslot met nylon hoes 1200 x 10 mm zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.