De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Peruzzo padova 650/3 fietsendrager 3 fietsen achterklep  internet-bikes

Peruzzo padova 650/3 fietsendrager 3 fietsen achterklep

Peruzzo Padova 650/3 fietsendrager voor achterklep - geschikt voor 3 fietsen - bevestiging via het frame en de wielen - bevestiging zonder gereedschap - wielen worden bevestigd middels goten met spanbanden Materiaal: aluminium, buisdikte 30 mm Kleur: anti-scratch grijs Maximaal aantal fietsen: 3 fietsen Maximaal gewicht fiets: 15 kg Bevestiging: via het frame en de wielen Maximale bandbreedte: 60 mm Gewicht: 8,9 kg Indien er bij de fiets een horizontale framebuis ontbreekt, kan er gebruik gemaakt worden van een crossbar 395.

Ean: 8015058065033

Sku: 650/3

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 165.00

Bekijken in de winkel »


Peruzzo padova 650/3 fietsendrager 3 fietsen achterklep koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.