De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


New looxs zadeldekje ella 26 x 23 x 7 cm donkerblauw  internet-bikes

New looxs zadeldekje ella 26 x 23 x 7 cm donkerblauw

New Looxs zadeldekje Ella Leuk en fleurig zadeldekje om jouw fiets mee te pimpen en tegelijkertijd ook nog eens jouw zadel te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Specificaties: Kleur: donkerblauw Geslacht: dames Materiaal: waterdicht polyester Afmeting: 26 x 23 x 7 cm

Ean: 8714827071649

Sku: RT1422

Kleur: Donker Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 6.90

Bekijken in de winkel »


New looxs zadeldekje ella 26 x 23 x 7 cm donkerblauw koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.