De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


New looxs pakaftas trendy xl zwart  internet-bikes

New looxs pakaftas trendy xl zwart

New Looxs Trendy XL pakaftas. Bent u op zoek naar een stevige, stijlvolle fietstas? Dan is de Trendy van New Looxs wellicht iets voor u. Deze tas is gemaakt van polyester en is waterdicht. Het voordeel van deze tas is dat u deze heel eenvoudig aan uw fiets kunt klikken en ook weer kunt afpakken. Op de bovenzijde van de tas is een handvat aangebracht om het gebruiksgemak te verhogen. Specificaties: Productnummer : 390.330 Materiaal: polyester Capaciteit: 18 liter Kleur: zwart Afmeting : 40,5 x 31,5 x 14 cm 2 ophanghaken aan de achterzijde van de tas

Ean: 8714827084281

Sku: RT0595

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 24.70

Bekijken in de winkel »


New looxs pakaftas trendy xl zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.