De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


New looxs pakaftas lilly 18 liter hanna blauw  internet-bikes

New looxs pakaftas lilly 18 liter hanna blauw

Pakaftas Lily. - Inhoud: 18 liter - Kleur: Hanna blauw - Print: bloemen - Een hoofdvak met extra voor- en zijvakken - Afdekbaren haken voor bevestiging op bagagedrager - Met reflectiestrepen voor betere zichtbaarheid in het donker - Afmeting: 35 x 32 x 16 cm - Bagagebreedte: 16 cm - Materiaal: polyester

Ean: 8714827012604

Sku: RT0841

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 33.95

Bekijken in de winkel »


New looxs pakaftas lilly 18 liter hanna blauw koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.