De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Moverboard hoverboard 10 inch unisex zwart  internet-bikes

Moverboard hoverboard 10 inch unisex zwart

Moverboard Hoverboard Elektrische Tweewieler De Moverboard Hoverboard elektrische tweewieler is uitgevoerd met grote wielen, namelijk 10 inch. Dit Hoverboard bestuurt u met de voeten, en u kunt voor- en achteruit rijden, bochten maken en zelfs 360 graden om uw as draaien. De Hoverboards van Moverboard bieden veel grip en rijcomfort. Uzelf verplaatsen met dit Hoverboard vergt net wat meer oefening dan verplaatsen met het Hoverboard met kleinere wielen. De spatborden van de wielen zijn uitgerust met rubbers, wat zorgt voor minder beschadigingen. Dit Moverboard Hoverboard is voorzien van twee ledlampen aan de voorzijde. Zo heeft u wanneer u in het donker aan het rijden bent toch genoeg licht Deze elektrische tweewieler van Moverboard rijdt ongeveer 15 km/u en heeft een actieradius van 15-20 km. Het maximale draagvermogen van deze Hoverboard is ± 100 kg. Specificaties - Kleur: Wit - Maximale Snelheid: 15 km/h - Power: 350W Brushless Motor - Actieradius: 15-20 km - Bandmaat: 6.5 inch

Ean: 8718807645899

Sku: 5616102

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 515.00

Bekijken in de winkel »


Moverboard hoverboard 10 inch unisex zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.