De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


M wave zadeltas tilburg l geel  internet-bikes

M wave zadeltas tilburg l geel

Handige M-Wave zadeltas L geel: - met clip-on beugel - door een rits is de tas te vergroten aan de onderkant - met een haakje en 3 klittenband strips aan de onderkant (bijvoorbeeld voor een pomp) - met reflectie strepen - afmetingen: circa 180 x 115 mm - hoogte normaal: circa 105 mm - hoogte met vergroting: circa 180 mm

Ean: 8718807468108

Sku: 122486

Kleur: Geel

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 4.40

Bekijken in de winkel »


M wave zadeltas tilburg l geel koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.