De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


M wave nylon opbergzak mini gereedschap 10 x 5,5 cm  internet-bikes

M wave nylon opbergzak mini gereedschap 10 x 5,5 cm

Universele Nylon Opbergzak voor mini gereedschap. - Voor bevestiging aan de riem, rugzak of karabijnhaak - Ook te gebruiken als binnenzak - Voor het bewaren of beschermen van mobiele telefoons, gereedschap, sleutels, kleine onderdelen, ... - Wordt gesloten d.m.v. klittenbandsluiting - Afmetingen in gesloten toestand: ca. 10 x 5,5 cm

Ean: 8718807125186

Sku: 122402

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 3.50

Prijs 0.55

Bekijken in de winkel »


M wave nylon opbergzak mini gereedschap 10 x 5,5 cm koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.