De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Htp fietszitje achter elibas cs203t blauw  internet-bikes

Htp fietszitje achter elibas cs203t blauw

HTP Elibas CS203T Fietszitje. Algemeen: - Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar - Maximaal gewicht: 22 kg - Kleur: Blauw - Certificering: EN14344 Fietszitje: - Riem met 3 bevestigingspunten, waar het kind zelf niet uit kan komen - De voetsteuntjes zijn verstelbaar in hoogte en kunnen gemakkelijk en snel eraf gehaald worden - De voetsteuntjes bevatten ook bandjes, waarmee je de voetjes van uw kind op zijn plek kunt houden - Met kussentje - Het kussentje is gemakkelijk te verwisselen en uit te wassen Bevestiging: - Te bevestigen aan de zadelpen of het frame - Het fietszitje zweeft boven de bagagedrager - Het zitje wordt bevestigd met een adapter, die de schokken van de weg zal dempen - De adapter wordt niet meegeleverd.

Ean: 8718807316621

Sku: 92070544

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 31.95

Bekijken in de winkel »


Htp fietszitje achter elibas cs203t blauw koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.