De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Hesling kettingkast 28 inch open grijs 67x23cm  internet-bikes

Hesling kettingkast 28 inch open grijs 67x23cm

Hesling kettingkast geschikt voor 28" fietsen Geschikt voor wielmaat: 28" Kleur: grijs Materiaal: kunststof Lengte: 67 cm Hoogte: 23 cm Diameter crankgat: 4 cm Gewicht: 650 gram Wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal De Hesling fiets kettingkast is de 1e generatie kunststof fiets kettingkast. Deze kast was toentertijd een innovatieve opvolging van de lakdoek fiets kast. Het grote voordeel is dat hij stukken eenvoudiger te monteren is, onderhoud vriendelijker is en hij heeft een veel langere levensduur.

Ean: 8718807893894

Sku: 0532

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 17.95

Bekijken in de winkel »


Hesling kettingkast 28 inch open grijs 67x23cm koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.