De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Greenlands travel dubbele fietstas 40l zwart  internet-bikes

Greenlands travel dubbele fietstas 40l zwart

Greenlands Travel dubbele fietstas. De boven- en achterzijde van de tas zijn voorzien van klittenband voor het vast zetten van de tassen. - materiaal: 600D Polyester - waterdichte coating met reflecterende bies - extra voorvak - inhoud: 40 liter - kleur: zwart - Bagagedrager breedte: 16 cm

Ean: 8714736505181

Sku: OT-4544

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 33.35

Bekijken in de winkel »


Greenlands travel dubbele fietstas 40l zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.