De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bobike duo exclusive mini fietszitje voor denim deluxe  internet-bikes

Bobike duo exclusive mini fietszitje voor denim deluxe

Bobike Mini Exclusive Denim Deluxe. De Bobike Exclusive Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets. In de Exclusive serie stopten ze al hun kennis van veilige kinderzitjes en ze voegden er veel extra's aan toe. Een stijlvol, fris en echt Nederlands ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends én een IF Design Award in de wacht sleepte. De luxe voorgevormde gordels zijn met één hand te verstellen en ze houden je kindje rechtop, zelfs wanneer het in slaap valt. Zo mooi en zo veilig dat de Consumentenbond hem het predicaat Best Getest en Beste Koop gaf. - Dubbelwandig zitje voor extra veiligheid - Uniek gordelsysteem houdt je kindje rechtop - Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes - Best Getest door de Consumentenbond - Beste Koop volgens de Consumentenbond - Het stuurtje laat kinderen actief deelnemen - Zacht, waterafstotend kussentje - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 3 jaar - Maximaal lichaamsgewicht: 15 kg - Inclusief montagemateriaal voor

Ean: 5604415074486

Sku: RD6223

Kleur: Denim Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 54.85

Bekijken in de winkel »


Bobike duo exclusive mini fietszitje voor denim deluxe koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.