De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bicycle gear zadel junior 25 x 14 cm zwart  internet-bikes

Bicycle gear zadel junior 25 x 14 cm zwart

Bicycle Gear zadel Dit zadel van Bicycle Gear is geschikt voor een kinderfiets en geeft veel zitcomfort. Het zadel vangt elke schok van de weg goed op. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal bovenzijde: PVC Materiaal rails: staal Lengte: 25 cm Breedte: 14 cm Gewicht: 400 gram Geschikt voor een kinderfiets.

Ean: 8711252862279

Sku: 871125286227

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 4.30

Bekijken in de winkel »


Bicycle gear zadel junior 25 x 14 cm zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.