De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bellelli windbreak windscherm  internet-bikes

Bellelli windbreak windscherm

Bellelli Windbreak windscherm - transparant, onsplinterbaar polycarbonaat windscherm - blauwe, waterafstotende windschermflap - kan aan diverse type sturen bevestigd worden - kan in diepte en hoogte ingesteld worden - het windscherm kan van de fiets gehaald worden zonder het bevestigingspunt te verwijderen - wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal

Ean: 8020092007109

Sku: 01WBR080001

Kleur: Transparant

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


Bellelli windbreak windscherm koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.