De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Atera strada vario 2 fietsendrager 022750  internet-bikes

Atera strada vario 2 fietsendrager 022750

Het opvouwbare kunststuk van Atera voor het vervoer van 2 fietsen. Met weinig handelingen wordt deze trekhaakdrager op het voertuig bevestigd of weer ontkoppeld en in de kofferruimte of de garage opgeborgen. Uitklapbare railbeugel met wielschalen met Wheel Protection, ratelspanbanden, neerklapbare beugel. Belangrijk voor uw veiligheid zijn de achterlichten met hun grote oppervlak. Ze verhogen de zichtbaarheid en dus de veiligheid van uw voertuig. Het ontwerp is verder uitgewerkt met speciaal gevormde zijkanten die niet alleen uw veiligheid dienen, maar ook een elegante voortzetting van de dynamische lijn van uw voertuig vormen.

Ean: 4016223227502

Sku: RR4245

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 629.00

Bekijken in de winkel »


Atera strada vario 2 fietsendrager 022750 koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.