De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Amigo fietsmand 26 en 28 inch zwart  internet-bikes

Amigo fietsmand 26 en 28 inch zwart

Amigo fietsmand. Specificaties: - Gemaakt van hoge kwaliteit kunststof - Geschikt voor 26" en 28" - Afmetingen: 33 x 22 x 22 cm (lxbxh) - Kleur: zwart - Geschikt voor 1 inch stuurpennen - Inclusief bevestigingsmateriaal voor aan de stuurpen en vooras. - Lengte stang: 40 cm

Ean: 8718807497023

Sku: 431700

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 7.25

Bekijken in de winkel »


Amigo fietsmand 26 en 28 inch zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.