De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Abus helm pedelec maat l (56 62 cm) velvet zwart  internet-bikes

Abus helm pedelec maat l (56 62 cm) velvet zwart

Onze fietshelmen uit de Urban-serie spreken met name mensen aan die dagelijks op de fiets zitten, hun fietshelm als accessoire gebruiken en hun zakelijke outfit graag combineren met eenvoud en elegantie. Wie met de fiets door de stad rijdt heeft vanzelfsprekend minder eisen dan een actieve wielrenner of toerrijder. Met onze fietshelm Urbanaut bieden we een optimale oplossing voor het toenemende aantal e-bikes. - Maat: L (56-62 cm) - Gewicht: 380 gram - Kleur: zwart - Fietshelm voor stad, woon-werkverkeer en Pedelec - Geschikt voor volwassenen en jeugd - Doubleshell In-Mold voor langdurige verbinding van de buitenschaal en het absorberende materiaal (EPS) - Rond, elegant Design met omlaag getrokken slaap- en nek-delen - ZoomLite - precies verstel-systeem met handige draaiknop - Aanpassing maat door middel van halfring systeem van robuust en flexibel plastic voor ideale stabiliteit en aanpassingsvermogen - Zeer goede ventilatie door 9 gaten die lucht inlaten en 4 gaten die lucht

Ean: 4003318586422

Sku: RH3186

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 77.00

Bekijken in de winkel »


Abus helm pedelec maat l (56 62 cm) velvet zwart koop je o.a bijVergelijk

Vergelijk fietsen- en fietsonderdelen van fietsenwinkels online!

Hallo, wij zijn 2 fiets! De fiets- en onderdelen vergelijkingssite van het internet. Wij verzamelen voor u de nieuwste modellen fietsen, en de beste onderdelen voor uw fiets, 24 uur per dag. Bij ons vindt u de fietsproducten waar u naar zoekt, tegen de scherpste tarieven. Onze producten halen wij van de betere online fietsenwinkels, waar u eenvoudig naar door kunt klikken om te bestellen. Doordat wij alle producten voor u verzamelen, hoeft u zelf nauwelijks zelf nog het internet te doorzoeken naar de beste prijzen. Ideaal toch?

Wij hebben alleen de betere en betrouwbare online fietsenwinkels in ons overzicht opgenomen. Zoekt u een nieuwe fiets, of onderdelen voor uw fiets.. Kijk niet verder, zoek nu op 2fiets, en bestel.